Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Σπουδαίο τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Σπουδαίο τρίποντο

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Ο ΟΦΗ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα με λυτρωτή από την άσπρη βούλα τον Νέιρα - Πρώτη νίκη εντός μετά από 9 μήνες!

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Ωραία μάχη στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηπειρώτες να μπαίνουν φορτσάτοι και να πιέζουν τους γηπεδούχους. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν να βρουν τα κενά στην άμυνα τους. Όμως, οι Ηρακλειώτες ήταν αυτοί, που κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ στο 20’ με τον Στάρτζεον.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πήραν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν τον ΟΦΗ.  Στο 29’ ο Ελευθεριάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, αφού ήταν οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κάνουν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45’ ο Ελευθεριάδης έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε ξανά δυνατά και απείλησε τους Ηρακλειώτες. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, ωστόσο κέρδισε ένα πέναλτι στο 65’. Ο Νέιρα εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Είχαν ευκαιρίες, όμως ο ΟΦΗ αμύνθηκε υποδειγματικά και άντεξε στην πίεση. Έτσι, πήρε την πρώτη του νίκη εντός έδρας μετά από εννέα μήνες.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Στάρτζεον 20’, Ελευθεριάδης 45’, Νέιρα 65’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 76’), Γιαννούλης, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (Σακόρ 36’), Νέιρα, Γρίβας (Γιάννου 76’), Στάρτζεον (Βούρος 84’), Σαρδινέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 59’), Πέερσμαν, Κάστρο, Σιόντης (Δούμτσης 76’), Ντομίνγκες, Ελευθεριάδης, Λεό (Καρτάλης 65’), Παμλίδης.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις