Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ψάχνει ανάκαμψη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ψάχνει ανάκαμψη

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ αναζητά επανεκκίνηση και νίκη στο πρωτάθλημα με την Οσασούνα η Μπαρτσελόνα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Λα Λίγκα. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Οσασούνα. Οι «μπλαουγκράνα» αποχώρησαν από την Μαδρίτη ηττημένοι κόντρα στην Ατλέτικο (1-0). Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση. Μεσοβδόμαδα διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει σταθερή απόδοση στο παιχνίδι της και πρέπει να βελτιωθεί. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Φατί, Αραούχο.

Από την άλλη, η Οσασούνα έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Ουέσκα. Έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκόρ. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της, ισοφάρισε και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσει αρκετούς τομείς στο παιχνίδι της, αν θέλει να πάρει θετικά αποτελέσματα.. Δεν υπολογίζονται οι Καλέρι, Αβίλα, Λόπεθ, Γκαρθία και Τορό.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στο ‘Ανοέτα’

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Ανοέτα». Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Κάντιθ. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όμως πήραν μια επαγγελματική νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 απέναντι στην Άλκμααρ. Κλειστό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες. Απόψε, θα επιδιώξει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή. Δεν υπολογίζονται οι Γουρίδι, Ιγιαραμέντι και Σανγκάλι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Νταβίντ Σίλβα.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε. Ενώ, θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη. Μεσοβδόμαδα έμεινε ισόπαλη με το ίδιο σκορ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίζοντας με αρκετές αλλαγές. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Αλμπέρτο Μορένο, ενώ αμφίβολος είναι ο Πάκο Αλκάθερ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Χετάφε υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ενώ, η Θέλτα κοντράρεται με την Γρανάδα.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις