Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor αποχώρηση (27/11): Ποια κοπέλα δεν τα κατάφερε
LIFESTYLE

The Bachelor αποχώρηση (27/11): Ποια κοπέλα δεν τα κατάφερε

The Bachelor αποχώρηση (27/11): Ποια κοπέλα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη βίλα και την καρδιά του Παναγιώτη

The Bachelor αποχώρηση (27/11): Άλλη μία “Τελετή των Ρόδων” πραγματοποιήθηκε στο “The Bachelor” το βράδυ της Παρασκευής (27/11) και μία κοπέλα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Alpha. Τα κορίτσια αισθάνονται πλέον τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσά τους, κάτι που φαίνεται σε κάθε ραντεβού, όπως και σε εκείνο που βγήκε ο Παναγιώτης με την Εριέττα.

Οι κοπέλες, μάλιστα, είχαν και μία έκπληξη από τον Παναγιώτη, καθώς είδαν τις οικογένειές τους σε βίντεο και συγκινήθηκαν, ξεσπώντας σε κλάματα. Οι καβγάδες, βέβαια, δεν έλειψαν, αφού στο κοκτέιλ πάρτι η Αντζελίνα και η Εριέττα τσακώθηκαν για άλλη μια φορά, παρά το άγχος που υπήρχε στην ατμόσφαιρα.

Στην “Τελετή των Ρόδων”, ο Παναγιώτης είχε μόνο δύο τριαντάφυλλα να δώσει, καθώς κάποιες κοπέλες είχαν ήδη πάρει το πολυπόθητο λουλούδι στο ραντεβού τους. Ο Έλληνας Bachelor έδωσε το ένα στη Σία και το άλλο στη Ραφαέλλα, με αποτέλεσμα η Άννα να είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Τα δάκρυα της Σίας μπροστά στον Παναγιώτη

Στο μεταξύ, η Σία που τον τελευταίο καιρό νιώθει αποκομμένη από τον Παναγιώτη δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε μπροστά του, προκαλώντας του αμηχανία. Ο Παναγιώτης κατάλαβε από την αρχή της βραδιάς, ότι η Σία δεν ήταν καλά ψυχολογικά και την κάλεσε να κουβεντιάσουν ιδιαιτέρως.

Εκείνη του εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται πιεσμένη και δυσκολεύεται να τον βλέπει συνέχεια με τις άλλες κοπέλες και όχι μαζί της, ενώ του είπε πως νιώθει μεγάλη ανασφάλεια αφού δεν της είχε δώσει τριαντάφυλλο. «Θέλω να φύγω. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ για σένα, να σε διεκδικώ, να παίρνουν οι άλλες τριαντάφυλλα και εγώ να είμαι σε αυτή τη θέση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις