Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάτια Δανδουλάκη – Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος της Ανέτ και οι εξελίξεις στη σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάτια Δανδουλάκη – Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος της Ανέτ και οι εξελίξεις στη σειρά

Κάτια Δανδουλάκη - Άγριες Μέλισσες: Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλάει για το ρόλο της και αποκαλύπτει πως ο Μελέτης θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Κάτια Δανδουλάκη – Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη η τηλεοπτική Ανέτ Ρουσώ από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει όλα όσα θα διαδραματιστούν στη δημοφιλή σειρά με τους χαρακτήρες που ζουν στο Διαφάνι.

Ο ρόλος της Ανέτ Ρουσώ έχει τόσο αγαπηθεί στις Άγριες μέλισσες. Τι ξεχωρίζετε σ’ αυτή τη γυναίκα και αν θέλετε ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά σας με την ηρωίδα;
Αυτός ο ρόλος είναι γραμμένος πάνω μου. Δε ξέρω πώς έγινε. Μου είχε πει η Μελίνα Τσαμπάνη ότι με είχε στο μυαλό της για την σειρά, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα, δεν είχαμε γνωριστεί. Μου έκανε εντύπωση η απόλυτη ταύτιση που είχε με τον χαρακτήρα μου. Δε νομίζω ότι θα αντιδρούσα σε καμία από τις περιπτώσεις της ζωής της διαφορετικά. Δε μου έχει ξανατύχει ρόλος που να έχει τέτοια ομοιότητα με εμένα. Η Ανέτ είναι 1000% Κάτια.

Είναι πολύ όμορφο.

Είναι γοητευτικό και με χαλαρώνει, γιατί αντιδρώ όπως ο εαυτός μου.

Η Ανέτ είναι επαναστάτρια για την εποχή της. Ζει πολλά χρόνια στη Γαλλία και είναι ένας άνθρωπος ουσιαστικά ανοιχτός.

Ναι. Είναι ένας ανοιχτός, πολύ προχωρημένος άνθρωπος. Με συγκινεί η αίσθηση του δικαίου που έχει, είτε πρόκειται για τον αδελφό της, είτε για ξένο. Δε φοβάται, ούτε ντρέπεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο μεγάλο δίλλημα, του πώς θα αναφέρει στο γιο της την ταυτότητα του πατέρα του. Δεν το εξομολογείται γιατί δε θέλει να του προσθέσει την απόρριψη ότι, εξαιτίας του βιασμού, έχει έρθει στον κόσμο από γονείς που δεν τον ήθελαν.

Δε θα πει στον Μελέτη ότι ο τραπεζίτης είναι ο πατέρας του;

Φυσικά και θα του το πει αλλά υπάρχει μία επώδυνη διαδικασία μέχρι να συμβεί.

Πώς θα αντιμετωπίσει η ίδια τον τραπεζίτη, όταν συναντηθούν;

Ο τραπεζίτης είναι απολύτως απεχθής στην Ανέτ. Έχει ζήσει έναν εφιάλτη. Απειλήθηκε. Βιάστηκε. Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός. Δεν μπορεί να δεχθεί αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος μπαίνει στην οικογένειά της ουσιαστικά, όταν η κόρη του παντρεύεται τον ανιψιό της.

Άρα θα αποκαλύψει άμεσα ότι ήταν ο βιαστής της στην οικογένειά της;

Δεν θα το αποκαλύψει παρά μονάχα όταν είναι σίγουρη πώς όταν βγει στο φως δε θα πληγώσει το Μελέτη. Με το γιο της διανύουν πολλά ευαίσθητα μονοπάτια για να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο. Δε μπορεί ξαφνικά να πάρει τη θέση της μάνας έπειτα από απουσία τριάντα ετών. Για να χτιστεί αυτή η γέφυρα υπάρχουν πολλές διαδικασίες.

Θα υπερασπίσει την Ελένη; Θα αντιληφθεί ότι και εκείνη είναι επίσης θύμα των καταστάσεων;

Έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη. Την πιστεύει. Η Ανέτ την οικογένεια δε τη θέτει ως έναν όρο που δε μπορεί να απορρίψει ή καταρρίψει, όταν υπερασπίζεται το δίκαιο. Δε νομίζω ότι θα έχει κανένα κράτημα να υπερασπιστεί την Ελένη. Μπορεί να μην το κάνει εμφανώς προκλητικά, αλλά δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από αυτό που πραγματικά αισθάνεται. Σέβεται και θαυμάζει την Ελένη.

Έχει αντιληφθεί ότι το παιδί του Νικηφόρου είναι της Δρόσως και όχι της Ασημίνας;

Όχι. Δεν περνά καθόλου από το μυαλό της.

Θα είναι μία αποκάλυψη που θα βγει στο φως;

Στο τέλος δεν θα μείνει καμία απορία αναπάντητη στο μυαλό του θεατή. Θα λυθούν όλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις