Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler βέτο (26/11): Ποιος κερδίζει και φέρνει την ανατροπή
LIFESTYLE

Big Brother spoiler βέτο (26/11): Ποιος κερδίζει και φέρνει την ανατροπή

Big Brother spoiler βέτο (26/11): Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο παίκτης που κερδίζει το βέτο

Big Brother spoiler βέτο (26/11): Μετά την δοκιμασία του στρατού που τελείωσε ανεπιτυχώς, αλλά και την βαριά ποινή του «Big Brother», οι ένοικοι θα κληθούν να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά και να παλέψουν για το βέτο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα, ο Χρήστος Βαρουξής, αλλά και ο Δημήτρης Πυργίδης!

Όπως είναι, ήδη, γνωστό, η Σοφία Δανέζη έχει ασυλία, καθώς είναι αρχηγός, επομένως δεν μπορεί να ψηφιστεί. Παράλληλα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η Σοφία Δανέζη καταφέρνει να κερδίσει και τη δύναμη του βέτο. Έτσι όλα δείχνουν ότι το βέτο αυτό λογικά θα καεί, καθώς η Σοφία δε θέλει να διακινδυνέψει να βρεθεί προτεινόμενος ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Το ξέσπασμα του Θέμη – “Δεν γουστάρω να καθαρίζω πατάτες”

Παράλληλα, μεγάλη ένταση έχει φέρει η δοκιμασία του στρατού στο σπίτι του “Big Brother”, με τους παίκτες να πρέπει να ακολουθήσουν στρατιωτική πειθαρχία, να μένουν ξύπνιοι για τις σκοπιές, αλλά και να καθαρίζουν πατάτες. Η συγκεκριμένη δοκιμασία έχει προκαλέσει τη στεναχώρια του Θέμη Κανέλλου, ο οποίος ένιωσε ότι δεν του ταιριάζει καθόλου αυτή η αποστολή και προσπάθησε να φέρει τη δοκιμασία στα μέτρα του, αναφέροντας πως έχει πάθει “πολιτισμικό σοκ”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/11) η κατανομή των βαρδιών από την Σοφία Δανέζη αποτέλεσε αφορμή για έναν ακόμη καυγά ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ, αφού ο Θέμης τσακώθηκε με τη Σοφία και το Δημήτρη Κεχαγιά, καθώς ήθελε να κοιμάται παραπάνω, εκφράζοντας παράπονα που θα έπρεπε να κάνει νυχτερινή σκοπιά και “γερμανικό νούμερο”. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/11) η ένταση ήταν πολύ μεγάλη καθώς, ο “Μεγάλος Αδερφός” αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες και να αδειάσει την αποθήκη με τις προμήθειες, ως συνέπεια της μη τήρησης των κανόνων της εβδομαδιαίας αποστολής.

Η επίθεση της Σοφίας στον Θέμη

Η Σοφία και ο Κεχαγιάς αντέδρασαν πρώτοι, ενώ ο Θέμης δήλωσε πως μόνο ο Ζακ και ο Χρήστος τήρησαν την αποστολή. Η Σοφία επιτέθηκε στον Θέμη, εκείνος όμως κατηγόρησε εκείνη, τονίζοντας ότι κοιμόταν τόσο εκείνη, όσο και ο Κεχαγιάς. Στη συνέχεια, ο Κεχαγιάς ξέσπασε εναντίον του Θέμη για τη μη τήρηση των κανόνων και την ποινή που επιβλήθηκε, ενώ στο δωμάτιο επικοινωνίας είπε πως “ο Θέμης την έχει δει αντάρτης, το σέβομαι, μαγκιά του, όμως θα λες ότι δεν μπορώ να το κάνω και θα το σεβαστώ, δεν γίνεται να δημιουργείς θέματα, θα ζητάς συγγνώμη”.

“Ο Θέμης μας έχει πρήξει. Έχει γίνει πιο κακός κι απ’ τους κακούς”, είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας η Σοφία για τον Θέμη με τη σειρά της. Ο Θέμης, λόγω της τεταμένης κατάστασης, ξέσπασε στο δωμάτιο επικοινωνίας, εκφράζοντας παράπονα κατά της Σοφίας, αλλά και γενικότερα κατά των συμπαικτών του, που του έχουν εναντιωθεί.

“Δεν μπορείς να με αναγκάσεις να κάνω κάτι αν δεν το θέλω, δεν γουστάρω, δεν μπορείς να με αναγκάσεις “Big Brother”, δεν μπορώ να το κάνω αν είμαι κουρασμένος. Δεν μπορώ να καθαρίζω πατάτες, ενώ είμαι κουρασμένος. Κοιμάμαι τόσο λίγο. Είναι δικαίωμά μου να μην το κάνω, θα κοιμηθώ”, είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις