Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαραντόνα δικηγόρος: Αιχμές για την υγειονομική περίθαλψή του
ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα δικηγόρος: Αιχμές για την υγειονομική περίθαλψή του

Μαραντόνα δικηγόρος: Ο Ματίας Μόρλα, δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα με ανακοίνωση του αφήνει αιχμές για την υγειονομική περίθαλψη που είχε μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο, αλλά και την καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στην οικεία του

Μαραντόνα δικηγόρος: Την ώρα που όλη η Αργεντινή και η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινωνία θρηνεί τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο δικηγόρος του «Πίμπο Ντ’ Όρο» αφήνει αιχμές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως είναι γνωστό μια νοσοκόμα βρήκε τον Ντιέγκο στο δωμάτιο να έχει χάσει τις αισθήσεις του και κάλεσε για άμεση βοήθεια. Ενώ ο ίδιος είχε παραπονεθεί μιλώντας στον ανιψιό του που ήταν στο σπίτι του πριν αποσυρθεί για να ξεκουραστεί ότι δεν αισθάνονταν καλά.

Ο Μόρλα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του κατέθεσε ήδη καταγγελία στην εισαγγελία του Σαν Ισίντρο. Θεωρώντας ανεξήγητο το γεγονός ότι έμεινε χωρίς την παροχή ιατρικής φροντίδας για 12 ώρες. Ενώ το ασθενοφόρο το οποίο κλήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στην οικεία του έκανε μισή ώρα για να φτάσει.

«Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διερρευνηθούν και θα απαιτήσω η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους γιατί όπως μου είπε ο Ντιέγκο από την πρώτη μέρα οπου γνωριστήκαμε είσαι ο στρατιώτης μου, δράσε χωρίς οίκτο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Μόρλα ο οποίος πολλές φορές είχε έρθει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειας του Ντιέγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μαραντόνα:

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος»

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ» έγραψε ο Μόρλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις