Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρώην ασθενής κορονοϊού: Ήταν σαν ένα ταξίδι στον άλλο κόσμο
ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην ασθενής κορονοϊού: Ήταν σαν ένα ταξίδι στον άλλο κόσμο

Πρώην ασθενής κορονοϊού: "Ο κορονοϊός ήταν σαν ένα ταξίδι στον άλλο κόσμο. Μια απίστευτη εμπειρία, λέει ο καρδιολόγος που νόσησε.

Πρώην ασθενής κορονοϊού: Για την κατάσταση που βίωσε όταν νόσησε με κορωνοϊό μίλησε στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο καρδιολόγος και διευθυντής του ΕΣΥ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία, νοσούν και αυτοί και εξήγησε ότι είναι δύσκολο να προφυλαχθούν. “Νιώσαμε τον ιό, νιώσαμε την πανδημία, νιώσαμε την απομόνωση” συμπλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ότι πέρασε δύσκολα τις πρώτες ημέρες, καθώς είχε έντονα συμπτώματα.

“Είχα ένα μεγάλο λήθαργο, ένα βύθισμα σε ένα κενό μεγάλο, ήταν σαν ένα ταξίδι στον άλλο κόσμο” υπογράμμισε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, συμπληρώνοντας ότι δεν μπορούσε να έχει τη φροντίδα κανενός μιας και ήταν απομονωμένος. Όπως τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, οι πολίτες θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί, να φορούν τις μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μέχρι να περιοριστεί η πανδημία.

Δείτε ακόμη
Κωσταράκος: Υπέροχα τα Rafale – Ελπίζω να είναι φήμη η πώληση 18 Mirage 2000
Στοιχεία σοκ για το άγριο φονικό στις Σπέτσες – Πώς η γιατρός κατάλαβε ότι δεν είναι ατύχημα
Αισοδοξία Αρκουμανέα για μείωση κρουσμάτων
Τα περιοριστικά μέτρα ίσως χρειαστεί να παραταθούν ως τον Μάρτιο στη Γερμανία
Αισιόδοξα νέα- Σταθερά καθοδική η πορεία των κρουσμάτων στην Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις