Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Υπέρβαση στις Κάτω Χώρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Υπέρβαση στις Κάτω Χώρες

ΠΑΟΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αϊντχόβεν και με νίκη αγκαλιάζει την πρόκριση στα νοκ άουτ - Με την πλάτη στον τοίχο η PSV

ΠΑΟΚΓιουρόπα Λιγκ: Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιον» (22:00, Cosmote Sport 2). Οι «ασπρόμαυροι» έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν γρήγορα. Ενώ, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις.

Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησαν των Ολλανδών με 4-1 και πλέον βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου. Απόψε, θέλουν τη νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Για το σημερινό παιχνίδι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γιαννούλη και Μιχάι, ενώ εκτός της ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι Βιεϊρίνια και Περέιρα.

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Μόνο τρίποντο

Από την άλλη, η Αϊντχόφεν έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Τβέντε. Ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά και κυριάρχησε για σχεδόν 60 λεπτά, σκοράροντας νωρίς στο παιχνίδι (είχε και χαμένο πέναλτι). Όμως, δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε, ενώ θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Στο Γιουρόπα Λιγκ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ «έπεσε» στην τρίτη θέση του ομίλου και πρέπει να νικήσει σήμερα για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Γκέτσε, Τόμας, Γκουτιέρες, Φαν Χίνκελ, Ρομέρο και Ομπίσπο.

Δείτε ακόμη:

Έχασε, αλλά δεν χάθηκε τίποτα, ο Ολυμπιακός 0-1 από τη Σίτι
Πήρε το εισιτήριο στα νοκ άουτ και η Μπάγερν, 3-1 τη Σάλτσμπουργκ
Το γκολ του… Θεού – Όταν όλοι δάκρυσαν με τον Ντιέγκο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις