Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Λύγισε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Λύγισε!

Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός ηττήθηκε με το οριακό 0-1 από την Μάντσεστερ Σίτι, με το γκολ να έρχεται μετά από φάουλ του Γκουντογκάν

ΟλυμπιακόςΤσάμπιονς Λιγκ: “Λύγισε” ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 0-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πολίτες» να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν τον έλεγχο του ρυθμού. Πίεσαν τους γηπεδούχους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στα κενά της άμυνας τους. Ο Ολυμπιακός άντεχε στην πίεση και δεν άφηνε την Σίτι να απειλήσει την εστία του Σα. Οι

φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι’ άλλο την απόδοση τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 36’ ο Φοντέν έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ, αφού στο ξεκίνημα της φάσης ο Γκουντογκάν χτύπησε με τον αγκώνα τον Ντρέγκερ. Παρόλα αυτά το γκολ μέτρησε κανονικά. Έτσι, οι πολίτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει τους γηπεδούχους. Έκαναν φάσεις συνέχισαν να κυνηγούν ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να άντεχε αμυντικά απέναντι στους Άγγλους, ωστόσο η έλλειψη φορ επηρέασε σημαντικά την επιθετική λειτουργία της. Έκανε μόλις δύο φάσεις και δεν κατάφερε να απειλήσει. Δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα του αγώνα και έτσι η Σίτι πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ενώ, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φοντέν 36’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία), Βοηθοί: Φίλιπο Μέλι (Ιταλία), Στέφανο Αλάσιο (Ιταλία), VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Πέπε (Μπουχαλάκης 71’), Καμαρά, Μασούρας (Σουντανί 78’), Φορτούνης.

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Μεντί (Ζιντσένκο 78’), Ντίας, Στόουνς, Ρόντρι (Φερναντίνιο 76’), Γκιντογκάν (Ντόιλ 86’), Φοντέν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (Μαχρέζ 76’), Ζεσούς (Αγκουέρο 78’).

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις