Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Ψυχολογία στο ζενίθ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Ψυχολογία στο ζενίθ

ΑΕΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Η Ενωση μόνο για τρίποντο μισή πρόκριση κόντρα στη Ζόρια - Με πολλά προβλήματα και εσωτερικές έριδες οι Ουκρανοί

ΑΕΚΓιουρόπα Λιγκ: Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ! Η «ένωση» υποδέχεται την Ζόρια Λούχανσκ στο «ΟΑΚΑ» (19:55, Cosmote Sport 3). Οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται από τη νίκη με 4-1 κόντρα στην Λάρισα. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού αποτυπώθηκε στην εικόνα τους στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, αφού παρουσιάστηκαν «μαγκωμένοι». Στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοση τους και κυριάρχησαν, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Την περασμένη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ επικράτησαν εκτός έδρας με το ίδιο σκορ της Ζόρια, κάνοντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Απόψε, χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν εντός του κόλπου της πρόκρισης. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μάνταλο, Λόπες, Γκαρσία και Σιμάνσκι.

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Από απραξία

Από την άλλη, η Ζόρια δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι της κόντρα στην Ολιμπίκ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην αντίπαλη ομάδα, ενώ και στην ίδια βρέθηκαν θετικά κρούσματα χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματα τους. Τα προβλήματα είναι πολλά για τους Ουκρανούς και ήδη ασκείται αρκετή κριτική στην ομάδα. Στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στην διοργάνωση. Δεν υπολογίζονται οι Τσβεκ, Ρουφάτι, Μαχαράτζε, Γκρέτσκιν και Καζάκοβ.

Δείτε ακόμη:

Έχασε, αλλά δεν χάθηκε τίποτα, ο Ολυμπιακός 0-1 από τη Σίτι
Πήρε το εισιτήριο στα νοκ άουτ και η Μπάγερν, 3-1 τη Σάλτσμπουργκ
Το γκολ του… Θεού – Όταν όλοι δάκρυσαν με τον Ντιέγκο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις