Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έλενα Τσαγκρινού Eurovision: Η Κύπρος βρήκε το… κορίτσι της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έλενα Τσαγκρινού Eurovision: Η Κύπρος βρήκε το… κορίτσι της

Έλενα Τσαγκρινού Eurovision: Η Ελενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής pop, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα.

Έλενα Τσαγκρινού Eurovision: Η Ελενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο, όπως ανακοίνωσε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Μάλιστα, το ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι η Ελενα Τσαγκρινού αναμένεται να ερμηνεύσει τραγούδι «El Diablo» των συνθετών Thomas Stengaard, Laurel Βarker, Jimmy Joker και Oxa. Υπενθυμίζουμε ότι ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision (2020) ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Η Ελενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής pop, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα. Σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό, ενώ από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν η βασική φωνή των OtherView. Μετά το τέλος της συνεργασίας τους η τραγουδίστρια ξεκίνησε τη solo καριέρα.

Το 2014 συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us» ως coach ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice». Από τον Οκτώβριο του 2020 έχει αναλάβει τη παρουσίαση της εκπομπής «K-POP Stars» στο MAD TV. Στην προσωπική της ζωή, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον ράπερ, Mike ο οποίος υπογράφει και το νέο της τραγούδι.

Δείτε ακόμη
Τσαγκρινού: «Όταν αρρώστησε ο Μιχάλης, ήταν σαν ψέμα»
Η εξομολόγηση της Έλενας Τσαγκρινού για τη μάχη του Mike με τον καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις