Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mike καρκίνος Τσαγκρινού: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας
LIFESTYLE

Mike καρκίνος Τσαγκρινού: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Mike καρκίνος Τσαγκρινού: Η Τσαγκρινού μίλησε για το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τον Mike, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν

Mike καρκίνος Τσαγκρινού: Προ ημερών ο Mike είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο. Δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια ήταν φυσικά η σύντροφός του, Έλενα Τσαγκρινού. Η ίδια μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τον Mike, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όταν ο τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο στα γεννητικά όργανα.

«Το ”Πάρε με αγκαλιά” το γράψαμε μαζί και το βγάλαμε σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι πολύ όμορφο να ταιριάζεις με έναν άνθρωπο. Δεν κάνουμε περίπλοκα τα πράγματα και συνυπάρχουμε ωραία μεταξύ μας. Οπότε η σχέση κρατάει. Η περιπέτεια με την υγεία του ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Τσαγκρινού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις