Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπίλι Άιλις βίντεο κλιπ: Η επιστροφή στο εγκαταλελειμμένο mall
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Άιλις βίντεο κλιπ: Η επιστροφή στο εγκαταλελειμμένο mall

Μπίλι Άιλις βίντεο κλιπ: Σκηνοθετημένο από την ίδια την Άιλις, το κλιπ δείχνει την τραγουδίστρια να τριγυρίζει στους άδειους από κόσμο χώρους του mall

Μπίλι Άιλις βίντεο κλιπ: Στο βιντεοκλίπ του «Therefore I Am», η Μπίλι ‘Αιλις επιστρέφει σε ένα mall, όπου στα πρώτα εφηβικά της χρόνια περνούσε πολλές ώρες, το Glendale Galleria. Σκηνοθετημένο από την ίδια την Άιλις, το κλιπ δείχνει την τραγουδίστρια να τριγυρίζει στους άδειους από κόσμο χώρους του mall, τρώγοντας πρέτζελ, ντόνατ και τηγανητές πατάτες ταχυφαγείου. «I’m not your friend/Or anything damn» τραγουδά. «You think that you are the man/I think therefore I am».

Η Άιλις θα παρουσιάσει το τραγούδι, στις 22 Νοεμβρίου, στα American Music Awards, όπου, μεταξύ άλλων, θα τραγουδήσουν οι Jennifer Lopez, Bad Bunny, Megan Thee Stallion, Dua Lipa. Είναι υποψήφια για τα βραβεία Favorite Artist-Alternative Rock και Favorite Social Artist. Στις 10 Δεκεμβρίου θα τραγουδήσει στο Jingle Ball 2020 του iHearts Radio. H Apple θα δώσει στην κυκλοφορία το ντοκιμαντέρ «Billy Eilish: The World’s a Little Blurry» τον Φεβρουάριο του 2021.

Δείτε ακόμα:
Τα δάκρυα της Τζένιφερ Λόπεζ
GNTM: Η μεγάλη επιστροφή των 4, η αμηχανία και η αποχώρηση “έκπληξη”
Νένα Χρονοπούλου: «Έχω προσευχηθεί ώρες, μέρες ατελείωτες έξω από μία εντατική για να ζήσει ο γιος μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις