Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM αποχώρηση 16/11: Ο παίκτης που έφυγε και οι επιστροφές
LIFESTYLE

GNTM αποχώρηση 16/11: Ο παίκτης που έφυγε και οι επιστροφές

GNTM αποχώρηση 16/11: Αλλη μία αποχώρηση -έκπληξη είχε το GNTM 3.

GNTM αποχώρηση 16/11: Μπορεί χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό να είδε την είσοδο τεσσάρων πρώην παικτών στο σπίτι του GNTM η… προγραμματισμένη αποχώρηση όμως έγινε κανονικά. Το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει και τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφησης. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό όμως ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι μοντέλων.

Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το GNTM. Και αυτός ήταν ο Σήφης Φανταράκης, ο οποίος δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας ορθά τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει τους κριτές. Όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του Σήφη από τους συμπαίκτες του, στο σπίτι του GNTM, αυτός έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα με τον νεαρό Κρητικό να χαμογελάει κλείνοντας την πόρτα της εξόδου.

GNTM: Η μεγάλη επιστροφή των 4, η αμηχανία, η συγκίνηση και οι φαρμακερές ατάκες

Μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους 8 εναπομείναντες παίκτες του GNTM, καθώς 4 από τους αποχωρήσαντες επέστρεψαν ξανά στο παιχνίδι.  Ο head of scouting του πρακτορείου Elite London, Joel Bough επέλεξε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στους: Εμμάνουελ, Παρασκευή, Ξένια και Ηρακλή, από τα 12 μοντέλα που έχουν αποχωρήσει.

Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων επίδοξων μοντέλων ήταν αντιφατικές: κάποιοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, ενώ τα φαρμακερά σχόλια απαξίωσης για τους ανταγωνιστές ακούστηκαν ακαριαία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις