Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρόστιμα Πολυτεχνείο: “Καμπάνα” 300 ευρώ σε γυναίκα που άφησε λουλούδι
ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα Πολυτεχνείο: “Καμπάνα” 300 ευρώ σε γυναίκα που άφησε λουλούδι

Πρόστιμα Πολυτεχνείο: Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ, εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου

Πρόστιμα Πολυτεχνείο: Πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων εναντίον της Covid-19, επιβλήθηκε σε γυναίκα που παρευρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του. Η γυναίκα είχε στείλει sms για μετακίνηση «6», δηλαδή για σωματική άθληση ή βόλτα με κατοικίδιο ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ, εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου.

Την ίδια ώρα δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο,  όπου περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, οι γνωστοί «Αίαντες», ελικόπτερα και drones, δίνουν συνεχώς εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Επεισόδια στο κέντρο

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Το επίκεντρο των επεισοδίων είναι στην οδό Πανεπιστημίου, όπου στα Προπύλαια έκαναν συγκέντρωση μέλη του ΚΚΕ παρουσία βουλευτών και του γ.γ. γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.  Άγνωστο πως ξέσπασαν επεισόδια με την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ προχώρησαν και σε έξι προσαγωγές. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι 200 άνθρωποι έκαναν συγκέντρωση στα Προπύλαια, παρά τις απαγορεύσεις. Όπως εκτιμάται, τα επεισοδια ξέσπασαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους.  Λίγο μετά τις 2.30 ξέσπασε νέος γύρος επεισοδίων, με χρήση δακρυγόνων, αλλά και με εκτόξευση νερού από τους «Αίαντες» της ΕΛ.ΑΣ.  Πλέον το επίκεντρο των επεισοδίων είναι στην Ομόνοια και τους γύρω δρόμους.

Δείτε ακόμη
Ενισχύεται το ΕΣΥ – Τουλάχιστον 1.420 προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού
Βίντεο: Άγρια επεισόδια στην Πανεπιστημίο – “Δεν φεύγουμε”, λέει ο Κουτσούμπας
Η Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο: “Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας”
“Εγκληματικό να προσκαλείς άλλους να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους”
«Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στον Βαρουφάκη – “Παραβιάζετε το Σύνταγμα”
Μόνος… ο Πολάκης στο Πολυτεχνείο
Σοβαρά επεισόδια στην Πανεπιστημίου – Ένας τραυματίας
Πολυτεχνείο: 10 προσαγωγές -Ανάμεσά τους μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις