Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ψάχνονται για Μπιέρκαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ψάχνονται για Μπιέρκαν

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ενδιαφέρει ο υψηλόσωμος 22χρονος Νορβηγός ακραίος μπακ της πρωταθλήτριας στη χώρα της Μπόντο-Γκλιμτ

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Την περίπτωση του Φρέντρικ Μπιέρκαν της Μπόντο Γκλιμτ τσεκάρει ο Ολυμπιακός. Ο Νορβηγός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν την περίπτωση του εξονυχιστικά, καθώς στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας υπάρχει ο Βινάγκρε, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη αξία αλλά και ο Χολέμπας, που βρίσκεται σε μεγάλη ηλικία (ποδοσφαιρικά πάντα). Οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχύσουν την εν λόγω θέση και θεωρούν πως ο Μπιέρκαν μπορεί να προσφέρει.

Ο Μπιέρκαν ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά, που μπορούν να προσφέρουν λύσεις άμεσα στην ομάδα. Ενώ, σε περίπτωση που πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλο κέρδος στον σύλλογο με μία πώληση στο μέλλον. Ο Μπιέρκαν ιδιαίτερα αποδοτικός και επιθετικά, μπορεί να δώσει λύσεις και στον δημιουργικό τομέα της ομάδας. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με την χρηματιστηριακή του αξία κάνει τους «ερυθρόλευκους» να κοιτάζουν ζεστά την περίπτωση του.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Μπιόρκαν αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο Γκλίμτ, με την φανέλα της οποίας μετράει 6 γκολ και 10 ασσίστ σε 94 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της Νορβηγίας, έχοντας αγωνιστεί σε 12 αγώνες. Ο 22χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις