Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και καραντίνα: Ποιοι θα βρουν τον έρωτα στο δεύτερο lockdown
PLUS

Ζώδια και καραντίνα: Ποιοι θα βρουν τον έρωτα στο δεύτερο lockdown

Ζώδια και καραντίνα: Η επικοινωνία μας γίνεται και πάλι μέσω της τεχνολογίας και των διαφόρων apps.

Ζώδια και καραντίνα: Οι ζωές μας άλλαξαν και πάλι εδώ και κάποιες μέρες και όλοι ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι για λιγότερο. Η επικοινωνία μας γίνεται και πάλι μέσω της τεχνολογίας και των διαφόρων apps. Φυσικά, για κάποιους αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για να βρουν έναν άνθρωπο να το περάσουν μαζί όλο αυτό και γιατί όχι και τη σχέση της ζωής τους.

Ποια είναι τα ζώδια, λοιπόν, με τις περισσότερες πιθανότητες να βρουν τον έρωτα μέσα στην καραντίνα;

Κριός 💕

Με τη δυναμικότητα που σας διακατέχει και το Zoom να έχει μπει για τα καλά στη ζωή σας, θα έχετε την ευκαιρία ακόμη κι από απόσταση να βρείτε κάποιον να επικοινωνείτε και γιατί όχι να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια όμορφη σχέση. Ενώ δεν αποκλείεται πρώην σχέσεις να έρθουν στο προσκήνιο.

Ζυγός 💕💕

Θέλοντας να είστε πάντα δίκαιοι και αμερόληπτοι προσπαθείτε να αποφύγετε την όποια διένεξη. Ενδέχεται αυτή την περίοδο η όποια διαφωνία έχετε να καταλήξει τελικά σε κάτι πολύ όμορφο για εσάς.

Υδροχόος 💕💕💕

Η υπομονή σας πρέπει να αρχίζει να μεγαλώνει ξανά, για εσάς τους Υδροχόους. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι λόγω της κατάστασης. Αν είχατε κάποια σχέση πριν την καραντίνα, προσπαθήστε να τη διαφυλάξετε μιλώντας αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και πίνοντας καφέ έστω και μέσω Zoom. Ο έρωτάς σας θα ανθίσει!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις