Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Απίστευτη ανατροπή! - Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Μπορεί στο τελευταίο live του Big Brother να μην αποχώρησε κανείς παίκτης, όμως αυτή την Παρασκευή θα έχουμε κανονικά αποχώρηση παίκτη από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε, η ψηφοφορία έγινε στο σπίτι του Big Brother και ήδη έχουν μάθει τους τρεις παίκτες που είναι προς αποχώρηση.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και ένα πρόσωπο έκπληξη… ο Χρήστος Μακρίδης! Βέβαια, αναμένουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει το veto και αν θα σώσει κάποιον από τους παίκτες που είναι ήδη προς αποχώρηση.

Η μεγάλη αλλαγή της Χριστίνας Ορφανίδου

Ήταν μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και πήρε μέρος στο διάσημο ριάλιτι. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την είσοδό της, το διαδίκτυο κατακλίστηκε από ακατάλληλες σκηνές σε βίντεο που περιείχε προσωπικές της στιγμές, όταν πρώην σύντροφός της διέρρευσε το υλικό.

Ωστόσο, η Χριστίνα Ορφανίδου δεν το έβαλε κάτω, το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και συνέχισε την… ζωή της στο σπίτι του Big Brother, όπου ήρθε πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βαρουξή. Όμως, έπειτα από ένα μικρό διάστημα, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς… δρόμους και μάλιστα μετά από λίγο βρέθηκαν αμφότεροι εκτός σπιτιού.

Πλέον, η Χριστίνα έχει αποφασίσει να αφήσει… πίσω της την εμπειρία στο Big Brother και εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ. Μάλιστα, στις τελευταίες που ανέβασε αποκάλυψε και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις