Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΓΓΑ – Μαυρωτάς: Πρώτα η υγεία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΓΑ – Μαυρωτάς: Πρώτα η υγεία

ΓΓΑ - Μαυρωτάς: Μόνο με σιγουριά για τήρηση πρωτοκόλλων θα συζητηθεί η επανέναρξη των δεύτερων κατηγοριών των λαοφιλών αθλημάτων

ΓΓΑΜαυρωτάς: Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ήταν αποκαλυπτικός σε δηλώσεις που παραχώρησε. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για τις δεύτερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων, τόνισε πως πρέπει οι φορείς να είναι σίγουροι ότι θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα covid-19, για να υπάρξει επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Ακόμα, ανέφερε πως θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν όλα τα δεδομένα από επιτροπή λοιμοξιολόγων για υπάρξει κάποια οριστική απόφαση.

Για να υπάρξει κάποια εξέλιξη θα πρέπει να αποδείξουν οι ομάδες ότι τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα, όπως η Σούπερ Λιγκ και η Μπάσκετ Λιγκ είπε ο Μαυρωτάς: «Αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα». 

ΓΓΑ – Μαυρωτάς: Εβδομαδιαία τεστ

Επιπλέον, μεταξύ άλλων ο ΓΓ Αθλητισμού ανέφερε: «Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση. Όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ. Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων».

Δείτε ακόμη:

Βράζει με Ζόρντι ο Λιόλιος και με το δίκιο του!
Ο Ολλανδός για όλους και όλα στην εθνική ομάδα
Διάσωση ζητούν οι αθλητές πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις