Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία – Κεχαγιάς Big Brother: Επικίνδυνα κοντά κάτω από τα σεντόνια
LIFESTYLE

Σοφία – Κεχαγιάς Big Brother: Επικίνδυνα κοντά κάτω από τα σεντόνια

Σοφία - Κεχαγιάς Big Brother: Τρύπωσαν κάτω από τα σκεπάσματα αφήνοντας τη φαντασία να οργιάσει

Σοφία – Κεχαγιάς Big Brother: Συζητήσεις… περί οπισθίων έπιασαν στο αποψινό επεισόδιο η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Τα spoiler από το πρωί έλεγαν ότι θα δούμε τους δύο παίκτες να έρχονται αρκετά κοντά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού αλλά ποιος να φανταζόταν πόσο ακριβώς κοντά θα έρχονταν… Ξαπλωμένη στο κρεβάτι η Σοφία άρχισε να διαμαρτύρεται που πάχυνε και μεγάλωσαν τα οπίσθιά της με αποκορύφωμα να φτάσει να παροτρύνει με έντονο ζήλο τον Δημήτρη να τα πιάσει για να κρίνει κι ο ίδιος.

«Έχω πολύ μεγάλο κ@λο. Μεγάλωσε ο κ@λος μου. Τι είναι αυτό το πράγμα; Δες εδώ κ@λο. Πιάσε λίγο τον κ@λο μου. Πιάσε ρε μαλ@κ@ τον κ@λο μου», έλεγε κι έλεγε. «Δεν ξέρω καν πώς ο κ@λος σου ήταν πριν», της απάντησε εκείνος. Στο τέλος, και αφού μεταπείστηκε έκανε τη… δοκιμή του και την καθησύχασε λέγοντάς της ότι εν τέλει δεν έχει μεγαλώσει…

Λίγες στιγμές αργότερα, το πολυσυζητημένο «ζευγάρι» του ριάλιτι τρύπωσε κάτω από τα σκεπάσματα και έμεινε εκεί για αρκετά λεπτά κάνοντας τη φαντασία των τηλεθεατών να οργιάσει!

Δείτε ακόμη
Οι παίκτες «τελειώνουν» την Άννα Μαρία – Έρχεται βαριά ποινή από τον Big Brother
Η άγρια κόντρα στο Big Brother που ανατρέπει τις ισορροπίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις