Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler (10/11): Τι θα γίνει μετά την ποινή που δέχθηκε η Άννα Μαρία
LIFESTYLE

Big Brother spoiler (10/11): Τι θα γίνει μετά την ποινή που δέχθηκε η Άννα Μαρία

Big Brother spoiler (10/11): Τι θα γίνει μετά την ποινή που δέχθηκε η Άννα Μαρία από τον Big Brother

Big Brother spoiler (10/11): Εξελίξεις αναμένεται να δούμε στο αποψινό (10/11) επεισόδιο του Big Brother, σχετικά με την Άννα Μαρία. Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/11), η Κρητικιά παίκτρια δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στην ομαδική αποστολή και μάλιστα τα έβαλε και με τον «Μεγάλο Αδερφό» στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Οι παίκτες πλέον έχουν «τελειώσει» την Άννα Μαρία, καθώς φαίνεται πως κανείς τους δεν ασχολείται μαζί της και πλέον η 36χρονη παίζει… μπάλα μόνη της στο σπίτι. Απόψε θα δεχθεί την ποινή από τον Big Brother, όμως δεν θα αποχωρήσει στο παιχνίδι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η ποινή στην Άννα Μαρία και το νέο «καυτό» φιλί της Σοφίας στον Κεχαγιά

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς πρωταγωνίστησαν πάλι στο επεισόδιο του Μεγάλου Αδερφού και αφορμή στάθηκαν οι ερωτικές στιγμές τους. Ενώ η Άννα Μαρία παρέβη έναν σημαντικό κανόνα και θα δεχθεί «βαριά» ποινή από τον Big Brother! Η Σοφία και ο Δημήτρης ήρθαν ακόμα πιο κοντά και μετά τις εντάσεις της περασμένης εβδομάδας είδαμε τρυφερά ενσταντανέ on camera! To ζευγάρι μάλιστα αντάλλαξε ένα νέο «καυτό» φιλί. Η δε Άννα Μαρία αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εβδομαδιαία αποστολή που της ανατέθηκε από τον Big Brother και θα έχει «βαριά» ποινή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις