Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέο παραλήρημα Τραμπ – «Θα νικήσουμε» επιμένει
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέο παραλήρημα Τραμπ – «Θα νικήσουμε» επιμένει

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δείχνει να καταλαβαίνει πως οι εκλογές χάθηκαν και πριν από λίγη ώρα άρχισε και πάλι να... παραληρεί στο Twitter

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η παραδοχή της ήττας σίγουρα δεν είναι το… φόρτε του Ντόναλντ Τραμπ. Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δείχνει να καταλαβαίνει πως οι εκλογές χάθηκαν και πριν από λίγη ώρα άρχισε και πάλι να… παραληρεί στο Twitter. «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα. Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη! (σ.σ. η τελευταία φράση ήταν το σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας)» έγραψε ο Τραμπ στο… αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια, τα retweet και τα «fav» άρχισαν να… πέφτουν βροχή.

Δεν σταμάτησε, ωστόσο, εκεί. «Θα νικήσουμε!» έγραψε αμέσως μετά, πάντα με κεφαλαία γράμματα, πιστεύοντας ίσως ότι έτσι γίνεται πιο πειστικός. Τα «τιτιβίσματα» του Τραμπ αναφέρονται προφανώς στον δικαστικό ανένδοτο που έχει ξεκινήσει, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, που ανέδειξαν ξεκάθαρα ως νικητή τον Δημοκρατικό υποψήφιο, Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις