Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέα tweets αμφισβήτησης
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέα tweets αμφισβήτησης

Τραμπ - εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αμφισβητεί εκ νέου το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών 2020, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει έλεγχος των ψήφων.

Τραμπ – εκλογές ΗΠΑ 2020: Μία σχεδόν ημέρα μετά τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ «ξαναχτύπησε» μέσω Twitter. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αμφισβητεί εκ νέου το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών 2020, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει έλεγχος των ψήφων. «Πρέπει να εξετάσουμε τις ψήφους. Αρχίζουμε μόλις την τοποθέτηση τους σε πίνακα. Πρέπει να εξετάσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς. Βλέπουμε ορισμένες ενδείξεις ότι υπήρξε απάτη ψηφοφόρων. Έχουμε μια ιστορία σε αυτήν τη χώρα με εκλογικά προβλήματα», αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Στην Πενσυλβάνια είχατε μια διαταγή από το Ανώτατο Δικαστήριο να τους υποχρεώσει να χωρίσουν ψηφοδέλτια, που ελήφθησαν εκπρόθεσμα. Απαιτεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Αυτή είναι μια ομάδα ψηφοφόρων. Οταν μιλάμε για προβλήματα συστημάτων, αφορά το πώς πιστοποιήθηκαν αυτά τα ψηφοδέλτια, γιατί εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας, αυτό θα επηρέαζε σοβαρά την εκλογή», πρόσθεσε.

«Και αυτό ανησυχεί είναι ότι είχαμε πάνω από 100 εκατ. ψηφοδέλτια, όπως η Φιλαδέλφεια και το Ντιτρόιτ με μια μακρά σειρά εκλογικών προβλημάτων (για να το θέσουμε ήρεμα)», επισήμανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις