Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Η ιδιαίτερη ανάρτηση του υπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Η ιδιαίτερη ανάρτηση του υπουργού

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη για τα φετινά γενέθλιά του που δεν μοιάζουν με τα άλλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Γενέθλια είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κλείνει τα 48 του χρόνια και επ’ αφορμή αυτού του γεγονότος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να κάνει διάλειμμα από έναν αγώνα τένις ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το πόσο ξεχωριστά είναι τα φετινά γενέθλια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

“Η μέρα των γενεθλίων, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες ώρες, είναι σαν την στιγμή της μικρής χαλάρωσης από την πίεση, μέσα σε έναν αγώνα. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, σήμερα κλείνω τα 48 και συνεχίζουμε με τις αντοχές μας στο μέγιστο για να πάνε όλα καλά. Υγεία σε όλους μας”, έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το τένις και ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες από γήπεδα. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο κ. Γεωργιάδης έχει πάρει μέρος και σε τουρνουά με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα να είναι από αγώνες που έδωσε στο ΟΑΚΑ.

Ο ίδιος είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες στο facebook γράφοντας στη λεζάντα:

“Σήμερα έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο τουρνουά τένις στο ΟΑΚΑ. Κληρώθηκα με έναν πολύ δυνατό παίκτη τον κ. Ηλία Πιτσίκο. Ξεκινήσαμε το πρώτο γκέϊμ και κράτησε σχεδόν 20’. Προηγήθηκε 5-1 και λέω πάει, το γύρισα όμως σε 5-4 και έχασα τελικά 6-4 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο μπήκα συγκεντρωμένος, προηγήθηκα με 4-0, κέρδισα 6-2 και πήγαμε στο τάϊ μπρέικ στα 10. Μετά από μάχη κέρδισα 10-7 και προκρίθηκα. Ο αθλητισμός είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής, να κάνετε όλοι σας κάτι που να σας ευχαριστεί και να σας κάνει να κρατάτε μία καλή φυσική κατάσταση. Πάμε τώρα για τον επόμενο γύρο αλλά πήρα μεγάλη χαρά σήμερα και ευχαριστώ τον Ηλία ήταν πολύ δυνατός και δίκαιος παίκτης.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις