Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Ο χαμένος, χάνεται
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Ο χαμένος, χάνεται

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Στο καναβάτσο όποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Ιντερ ηττηθεί απόψε - Με την πλάτη στον τοίχο και η Ατάλαντα με Λίβερπουλ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δεν επιτρέπονται λάθη στο «Μπερναμπέου»! Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ίντερ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι έρχονται από την επιβλητική νίκη με 4-1 κόντρα στην Ουέσκα. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησαν εύκολα κόντρα στους νεοφώτιστους. Μεσοβδόμαδα έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Βρέθηκαν πίσω με 2-0, ωστόσο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με δύο γκολ στο τέλος. Έχουν μαζέψει μόλις ένα βαθμό και βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πρέπει να κερδίσει απόψε για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την πρόκριση.

Από την άλλη, η Ίντερ έρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Πάρμα. Δεν εντυπωσίασε και μοιραία έχασε δύο βαθμούς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σαχτάρ και τελικά πήρε την «λευκή» ισοπαλία. Έχει μείνει πίσω βαθμολογικά έχοντας δύο βαθμούς. Θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Η Αταλάντα, η Λίβερπουλ και οι άλλοι

Δυνατή αναμέτρηση στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ. Οι Μπεργκαμίστι επικράτησαν 2-1 της Κροτόνε εκτός έδρας. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση, όμως τα δύο γκολ του Μουριέλ αρκούσαν για τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν ισόπαλοι με τον Άγιαξ στο 2-2. Βρέθηκαν να χάνουν με 0-2. Όμως, έκαναν ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο και πήραν τον βαθμό. Απόψε, θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη νίκη κόντρα στους «κόκκινους». Από την άλλη, η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 2-0 την Μίντιλαντ και έκανε το δύο στα δύο. Η μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των ρόστερ έκανε την διαφορά. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Η Σαχτάρ κοντράρεται με την Γκλάντμπαχ. Η Πόρτο αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ και η Μίντιλαντ υποδέχεται τον Άγιαξ.

Δείτε ακόμη:

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Μάντσεστερ
Τα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!
Στα θύματα του κορωνοϊού προστίθεται και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις