Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Πέρασε με το φαινομενικά άνετο 3-1 από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό - Μετά το 88' τα δύο γκολ της νίκης

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Οχι εύκολα μεν, πέρασε από το Αγρίνιο δε, ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι. Έπαιξαν επιθετικά και πήραν γρήγορα το προβάδισμα. Στο 18’ ο Σφιντέρσκι έκανε το 0-1. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να κάνουν ευκαιρίες. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Κνετ κράτησε «όρθια» την ομάδα του, όντας ο καλύτερος της παίχτης στο πρώτο ημίχρονο. Τα «καναρίνια» περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ανάλογη. Η ένταση του έπεσε αρκετά και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 53’ ο Αριγίμπι κέρδισε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ παρά το αρχικό σοκ, έβγαλε αντίδραση και κυνήγησε το γκολ. Έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και πίεσε. Στο 88’ η «χρυσή» αλλαγή του Πάμπλο Γκαρσία, Νινούα έκανε το 1-2 με όμορφη εκτέλεση φάουλ.  Ενώ, δύο λεπτά αργότερα ο Τσόλακ έγραψε το τελικό 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.  Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη στο ντεμπούτο του Ουρουγουανού στον πάγκο.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σφιντέρσκι 18’, Αγίμπι 53’ (πεν), Νινούα 88’, Τσόλακ 90’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουτσιάνο): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Άντερσον, Μεντόσα (Άλβαρες 79’) , Ντάλσιο, Γιάκολις (Ρεζα 79’), Βέργος (Ντουάρτε 63’), Αριγίμπι, Ντίας (Τσιγγάρας 70’).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (Ροντρίγκο 82’), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (Νινούα 82’), Σβαμπ (Εσίτι 66’), Τζόλης (Μπίσεσβαρ 61’), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (Τσόλακ 66’).

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις