Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρίποντο με Βολφ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρίποντο με Βολφ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Γκλάντμπαχ 1-0 τη Λειψία, η Μπάγερν 2-1 την Κολωνία, διπλό στο Μπίλεφελντ 2-0 η Κολωνία

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Γκλάντμπαχ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λειψίας και έβαλε στοπ στο αήττητο σερί της. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους.  Η κατοχή ήταν μοιρασμένη, όμως οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν περισσότερη διάθεση και να έχουν ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Η Γκλάντμπαχ άντεξε και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και προσπαθούσαν να πάρουν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που το κατάφεραν.  Στο 60’ ο Βόλφ πλήγωσε την ομάδα στην οποία ανήκει και έκανε το 1-0. Η Λειψία προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των αντιπάλων της. Έτσι, η Γκλάντμπαχ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλό και στην Κολωνία

Συνέχισε τις νίκες η Μπάγερν. Οι Βαυαροί νίκησαν 2-1 την Κολωνία εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Στο 13’ ο Μίλερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Η Μπάγερν συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 45+1’  ο Γκνάμπρι έκανε το 0-2 και σφράγισε τη νίκη.  Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έριξαν τον ρυθμό τους και κράτησαν την μπάλα, ωστόσο είχαν τον πλήρη έλεγχο. Το μόνο που κατάφερε η Κολωνία ήταν να μειώσει στο 82’ με τον Ντρέξλερ. Η Μπάγερν πήρε τους τρείς βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Αρμίνια Μπίλεφελντ ηττήθηκε 0-2 από την Ντόρτμουντ (Χούμελς 53’,71’).  Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Βέρντερ Βρέμης (Αντρέ Σίλβα 65’ – Σάρτζεντ 51’). Ενώ, η Άουγκσμπουργκ νίκησε 3-1 την Μάιντς (Βάργκας 40’, Χαν 80’,91’ – Ονισίβο 63’).

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις