Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ίδρωσε η Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ίδρωσε η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Με Σαλάχ και Ζότα οι πρωταθλητές υπέταξαν 2-1 τη μαχητική Γουέστ Χαμ - Με την ψυχή στο στόμα και η Μάντσεστερ Σίτι 1-0 τη Σέφιλντ εκτός έδρας

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σημαντική νίκη για την Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Χαμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Στο 10’ ο Φορνάλς έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Λίβερπουλ παρά το αρχικό σοκ αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 42’ ο Σαλάχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις. Στο 68’ ο Ζότα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έκανε το 2-1. Η Λίβερπουλ δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους της και διατήρησε εύκολα το προβάδισμα της. Δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Απόδραση για τη Σίτι

Πέρασε από το «Μπράμαλ Λέιν» η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν ορεξάτοι. Έκαναν αρκετές φάσεις και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Στο 28’ ο Γουόκερ με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 0-1. Η Σέφιλντ περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ. Η Σέφιλντ ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Η εικόνα δεν άλλαξε και έτσι η Σίτι πήρε τη νίκη. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπέρνλι ηττήθηκε από την Τσέλσι με 0-3 (Ζιγιέκ 26’, Ζουμά 63’, Βέρνερ 70’).

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις