Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother κορονοϊός: Βρέθηκαν κρούσματα στην παραγωγή
LIFESTYLE

Big Brother κορονοϊός: Βρέθηκαν κρούσματα στην παραγωγή

Big Brother κορονοϊός: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στο Big Brother, τονίζοντας πως «φημολογείται ότι είναι περισσότερα»

Big Brother κορονοϊός: Χθες ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι το σαββατιάτικο live του J2US αναβάλλεται, λόγω κρούσματος κορονοϊού. Σήμερα ο παρουσιαστής βγήκε στον αέρα του «Ευτυχείτε» όπου εξήγησε όλα τα γεγονότα. Η Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη, αποκάλυψε ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στο Big Brother, τονίζοντας πως «φημολογείται ότι είναι περισσότερα».

«Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο J2US, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΙ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1… Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Όταν ενημερώθηκα ότι ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός…», είπε ο Κοκλώνης, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει σε εκείνο το σημείο, λέγοντας: «Να το πούμε, είναι επίσημο, είναι στο Big Brother. Μάλιστα, δεν είναι ένα το κρούσμα εκεί, φημολογείται ότι είναι περισσότερα».

Δείτε ακόμα:

«Λύγισε» ο Ηρακλής του GNTM 3 – «Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το μπούλινγκ»

Κρούσμα στο πλατό του Just The 2 Of Us – Αναβάλλεται η εκπομπή

Πολύ κλάμα στην αποχώρηση του GNTM – Για ποιον τελείωσε το όνειρο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις