Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 αποχώρηση: Ποιος έφυγε από το σπίτι στο χθεσινό επεισόδιο (27/10)
LIFESTYLE

GNTM 3 αποχώρηση: Ποιος έφυγε από το σπίτι στο χθεσινό επεισόδιο (27/10)

GNTM 3 αποχώρηση: Αφού πρώτα οι διαγωνιζόμενοι έκαναν μια πιο χαλαρή φωτογράφησε σε pool party, δόθηκε έπαθλο στις δύο καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες πήγαν στον Σήφη και τον Εμμανουήλ.

GNTM 3 αποχώρηση: Με κλάματα έγινε η τελευταία αποχώρηση από το GNTM 3. Μετά από μία δύσκολη, αλλά εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφηση, τέσσερα υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν προς αποχώρηση, αλλά αυτή τη φορά γυναίκα ήταν αυτή που έφυγε από το παιχνίδι. Αφού πρώτα οι διαγωνιζόμενοι έκαναν μια πιο χαλαρή φωτογράφησε σε pool party, δόθηκε έπαθλο στις δύο καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες πήγαν στον Σήφη και τον Εμμανουήλ. Ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης όπου τα μοντέλα έπρεπε να υποβληθούν σε υποβρύχια φωτογράφηση μέσα σε μία πισίνα, υπό τον φακό του Διονύση Κούτση.

Με την βοήθεια δυτών τραβήχτηκαν ορισμένα πλάνα, αλλά πολλά μοντέλα τα βρήκαν σκούρα. Συνολικά τέσσερα άτομα βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση: η Ρασέλ, η Παρασκευή, ο Σήφης και η Μαρινέλα βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Οι τελευταίοι δύο σώθηκαν από την Βίκυ Καγιά ωστόσο και η Ρασέλ με την Παρασκευή περίμεναν να μάθουν την τύχη τους. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Παρασκευή, η οποία άκουσε πολύ αρνητική κριτική για την δική της φωτογράφηση, η οποία απογοήτευσε τους κριτές. Φαινόταν πως φοβόταν την δοκιμασία στην πισίνα, κάτι που ήταν αρκετό για να κρίνει την τύχη της στο παιχνίδι.

Έτσι, είναι αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι, ακολουθώντας την τύχη του Κωσνταντίνου Τσεντολίνι. Στο άκουσμα του ονόματός της, η Παρασκευή ξέσπασε σε κλάματα, με τα υπόλοιπα μοντέλα να παρακολουθούν σιωπηλά και ορισμένα από αυτά να προσπαθούν να την παρηγορήσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Δείτε ακόμη
Το άγριο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας – “Στο δ… να πάτε, δεν τα θέλω τα 100 χιλιάρικα, θέλω να φύγω”
Εξοργισμένος ο Τριαντάφυλλος διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
«Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου», λέει ο Τζούλια Νόβα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις