Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιά από τσιγάρο: Νεαρός το πέταξε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά από τσιγάρο: Νεαρός το πέταξε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Φωτιά από τσιγάρο: Πέταξε το τσιγάρο του και έβαλε φωτιά στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Δείτε πώς έγινε το ατύχημα

Φωτιά από τσιγάρο: Ένα και μόνο τσιγάρο ήταν αρκετό για να καούν παρκαρισμένα αυτοκίνητα μέσα σε λίγα λεπτά σε δρόμο της Κίνας! Υπεύθυνος για τον εμπρησμό ένας νεαρός, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη αποφάσισε να βγει στον δρόμο για να καπνίσει.

Όταν τελείωσε,  όμως, το τσιγάρο του και σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας,  αντί να το σβήσει, το πέταξε στα σκουπίδια με αποτέλεσμα αυτά να πάρουν φωτιά και στη συνέχεια η φωτιά να εξαπλωθεί στα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επί τόπου, οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο και έσβησαν γρήγορα τη φωτιά. Ο νεαρός Κινέζος ζήτησε συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και πλήρωσε 5.000 γιουάν ως αποζημίωση.

Αυτοκίνητο παρασέρνει ποδηλάτη και τον εκσφενδονίζει μερικά μέτρα πιο κάτω

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λος Άντζελες, όταν ένα αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα, χτυπάει ποδηλάτη, ο οποίος λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αυτοκινήτου παραμένει στο παρμπρίζ και πέφτει αρκετά μέτρα πιο κάτω.  Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ποδηλάτης, αφού έπεσε στο έδαφος σηκώθηκε και περπάτησε κουτσαίνοντας μέχρι την άκρη του δρόμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις