Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Υποταγή στην Πόρτο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Υποταγή στην Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ - Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές έχασαν 1-0 στο “Ντραγκάο” μολονότι πάλεψε για την ισοφάριση στο γρήγορο γκολ του Βιεϊρά

Τσάμπιονς ΛιγκΟλυμπιακός: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Στο 11’ ο Βιεϊρά έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός παρά το αρχικό σοκ δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Οι δύο ομάδες έδωσαν πραγματικές μάχες για να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ πριν από την ανάπαυλα. Η Πόρτο διατήρησε το προβάδισμα και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κι’ άλλο την απόδοση τους. Έπαιξαν πιο επιθετικά και πίεσαν τους αντιπάλους τους. Γύρισαν ωραία την μπάλα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κενά στην άμυνα των Πορτογάλων. Είχαν διάθεση και έκαναν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Μαρτσεσίν. Η Πόρτο άντεξε στην πίεση και προσπάθησε να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην κόντρα. Έχασαν ευκαιρίες για κάποιο γκόλ, όμως το πέτυχαν σε ένα κομβικό σημείο. Στο 85’ ο Σέρχιο Ολιβέιρα έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Έτσι, οι Πορτογάλοι έφτασαν τους τρεις βαθμούς και ισοβάθμησαν με τον Ολυμπιακό.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βιεϊρά 11’, Ολιβέιρα 85’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία), Βοηθοί: Γιαν Ζάιντελ (Γερμανία), Ράφαελ Φόλντιν (Γερμανία), VAR: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία)

Πόρτο (Σ. Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Ουριμπέ, Ολιβέιρα (Μπαρό 89’),  Βιεϊρά (Νακατζίμα 60’), Κορόνα (Εβανίλσον 69’), Οτάβιο (Γκρούγιτς 69’), Μαρεγκά.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ, Χολέμπας (Βινάγκρε 70’), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (Πέπε 84’), Μασούρας (Φορτούνης 53’), Βαλμπουενά (Χασάν 84’), Ραντζέλοβιτς (Μπρούμα 70’), Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις