Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Saved by the bell
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Saved by the bell

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Αγιο είχε η Ρεάλ, από 2-0 ισοφάρισε 2-2 την Γκλάντμπαχ στο τελευταίο τρίλεπτο! - Ανετο 3-0 η Σίτι με Μαρσέιγ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Γλίτωσε στο τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερένχες» απέσπασαν την ισοπαλία με 2-2 από την Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των Γερμανών, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Η Γκλάντμπαχ περίμενε πίσω και θέλησε να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 33’ ο Τουράμ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα και οδηγήθηκαν με αυτό στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, επικράτησε το ίδιο σκηνικό. Μάλιστα, οι Γερμανοί διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 58’ ο Τουράμ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0. Η Ρεάλ ανέβασε την ένταση της και έκλεισε τους γηπεδούχους. Έκανε φάσεις και προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 87’ ο Μπενζεμά μείωσε σε 2-1. Ενώ, ο Κασεμίρο στο 93’ λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το 2-2. Με αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Άνετα κορυφή η Σίτι, 3-0 τη Μαρσέιγ

Παρέμεινε στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αποχώρησαν με τη νίκη από το «Βελοντρόμ» καθώς επικράτησαν 3-0 της Μαρσέιγ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 16’ ο Τόρες έκανε το 0-1. Η Σίτι συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και κυνήγησε και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτο λόγο απέναντι σε μία Μαρσέιγ, που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Στο 76’ ο Γκουντογκάν έκανε το 0-2. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ σημείωσε το τελικό 0-3. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το δύο στα δύο στην διοργάνωση και παρέμεινε πρώτη στον όμιλο.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Λοκομοτίβ Μόσχας ηττήθηκε 1-2 από την Μπάγερν Μονάχου (Μίραντσουκ 70’ – Γκορέτσκα 13’, Κίμιχ 79’). Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-2 την Σάλτσμπουργκ (Γιορέντε 29’, Φέλιξ 52’,85’ – Σζομπολσάι  40’, Μπερίσα 47’). Σαχτάρ και Ίντερ κόλλησαν στο μηδέν. Η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 την Μίντιλαντ (Ζότα 55’, Σαλάχ 93’ (πεν)). Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη στο 2-2 με τον Άγιαξ (Ζαπάτα 54’,60’ – Τάντιτς 30’ (πεν), Τραορέ 38’).

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις