Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ντου οπαδών: Το καζάνι …έβρασε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ντου οπαδών: Το καζάνι …έβρασε

Παναθηναϊκός - Ντου οπαδών: Καμία ανοχή, καμία αντοχή από τον κόσμο του τριφυλλιού πλέον, ντου η Θ13 στα γραφεία της ΠΑΕ του Αλαφούζου

ΠαναθηναϊκόςΝτου οπαδών: Αντιπροσωπεία της Θ13 έκανε έφοδο στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για την κατάσταση, που επικρατεί στην ομάδα με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τιμόνι.  Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί οπαδοί του “τριφυλλιού” μπήκαν στα γραφεία της ομάδας και πέταξαν φέιγ βολάν και τραγούδησαν συνθήματα. Ενώ, ζητούσαν «λευτεριά́ στην ΠΑΕ».

Δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού κρέμασαν ένα πανό που έγραφε: «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή́ την ομηρία. Λευτεριά́ στην ΠΑΕ – Θ13». Μάλιστα, πήραν και την κούπα του πρωταθλήματος του 2010 και την οδήγησαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ενώ τόνισαν πως θα την επιστρέψουν, όταν η ομάδα κάνει πράξη τον ύμνο της, που κάνει λόγω για πρωταθλητή παντοτινό σε όλα τα σπορ.

Παναθηναϊκός – Ντου οπαδών: Η ανακοίνωση

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τοποθετήθηκαν για το εν λόγω συμβάν και έδωσαν την απάντηση τους στην αντιπροσωπεία της Θ13. Μάλιστα, για το τρόπαιο ανέφεραν: «το κύπελλο που πήραν οι οπαδοί ήταν ρέπλικα και όχι το αυθεντικό φυσικά, αλλά και η ρέπλικα είναι ήδη ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ». Ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ήδη επιστραφεί η “ρέπλικα” του τροπαίου στα γραφεία της ΠΑΕ. Πάντως, από την επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία της ομάδας δεν υπήρξαν ζημιές, ούτε τραυματίστηκε κάποιος υπάλληλος της ομάδας.

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις