Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΦΙΦΑ – Ινφαντίνο: Θετικός στον κορωνοϊό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΙΦΑ – Ινφαντίνο: Θετικός στον κορωνοϊό

ΦΙΦΑ - Ινφαντίνο: Ο 50χρονος παράγοντας ανιχνεύτηκε θετικός και μπήκε σε 10ήμερη καραντίνα - Με ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η ενημέρωση

ΦΙΦΑΙνφαντίνο: Ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη και να επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά θετικός στον ιό βρέθηκε ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο Ινφαντίνο παρουσίασε ελαφριά συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Στα αποτελέσματα του τεστ έδειξε, πως ο 50χρονος είναι θετικός στον ιό.

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ έχει μπει σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό για τουλάχιστον 10 μέρες και τηρεί τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ενώ, όπως αναφέρεται, συνεχίζει να παρουσιάζει ελαφριά συμπτώματα. Παράλληλα, θα υποβληθεί σε νέο τεστ εντός των επόμενων ημερών. Ακόμα, έχουν ενημερωθεί σχετικά και όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Ινφαντίνο.

ΦΙΦΑ – Ινφαντίνο: Η ανακοίνωση

Ο 50χρονος δικηγόρος είναι υπό συνεχή παρακολούθηση από τον θεράποντα γιατρό του. Μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έστειλε τις ευχές της για τα ταχεία ανάρρωση στον Ελβετό πρόεδρο της μέσω ανακοίνωσης της  Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο πρόεδρος της FIFA, που ανέφερε ότι έχει ήπια συμπτώματα, ενημερώθηκε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον κορονοϊό. Θα μπει σε καραντίνα για τουλάχιστον δέκα μέρες. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν έρθει μαζί του σε επαφή τις τελευταίες μέρες ενημερώθηκαν και θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα».

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις