Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Θετική η δημοσιογράφος
LIFESTYLE

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Θετική η δημοσιογράφος

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (26/10) ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός:  Θετική στον κορωνοϊό είναι τελικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε προληπτική καραντίνα, καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Το πρώτο τεστ που είχε κάνει βγήκε αρνητικό, όμως επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε τελικά θετική στον κορωνοϊό. «Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση που είχε με την Δανάη Μπάρκα.

Μάλιστα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλο αυτό το διάστημα της προληπτικής καραντίνας το περνούσε με τα δυο παιδιά της στο σπίτι, καθώς ήταν εκείνοι που είχαν έρθει με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε επαφή, ενώ ο άντρας της μετακόμισε αλλού. Τώρα που η ίδια βγήκε θετική στον κορωνοϊό αλλά τα παιδιά της αρνητικά, το δίλημμα είναι μεγάλο όπως είπε, όσον αφορά τη φροντίδα των παιδιών, θίγοντας έτσι ένα μεγάλο ζήτημα…

Δείτε το βίντεο με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου:
Δείτε ακόμη
Παγώνη: «Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος»
Επιθετική η αύξηση των κρουσμάτων – Μέτρα lockdown… χωρίς lockdown προ των πυλών
“Σκοτώθηκε το αστέρι μου, το μπουμπουκάκι μου” – Θρήνος στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις