Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 23χρονη Αμαλιάδα – τροχαίο: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της Αλίκης
ΕΛΛΑΔΑ

23χρονη Αμαλιάδα – τροχαίο: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της Αλίκης

23χρονη Αμαλιάδα - τροχαίο: Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας στην Αμαλιάδα

23χρονη Αμαλιάδα – τροχαίο: Ανείπωτη θλίψη και δάκρυα από τον κόσμο που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα. Όλοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι την Αλίκη, που ο θάνατος της έκοψε το νήμα της ζωής τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η άτυχη νεαρή φοιτήτρια, έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (24-10-2020) στην Αμαλιάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η φοιτήτρια σκοτώθηκε πάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της, λίγα μόνο μέτρα από το πατρικό της σπίτι. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην Αμαλιάδα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.

Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας

“Σκοτώθηκε το αστέρι μου, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ”, λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στον Alpha και συνεχίζει: “Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα.”

“Είχε έρθει από την Πάτρα για να είναι μαζί μας, αυτές τις μέρες. Βγήκε με τον ξάδερφό της και 50 μέτρα από το σπίτι μας έγινε το κακό”. πατέρας της αποκαλύπτει και ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας: “Η κόρη μου δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές. Χθες όμως προτίμησε αντί να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της, να πάει να την πάρει, να επιστρέψει με τη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της” λέει συντετριμμένος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 23χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις