Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα: Η συγκινητική ανάρτηση
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα: Η συγκινητική ανάρτηση

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα: «Και αν το σώμα σε κρατάει πίσω… φρόντισε η ψυχή να κοιτάει μπροστά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα: Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου στη διάρκεια των διακοπών της, όταν ενώ κολυμπούσε η προπέλα φουσκωτού σκάφους την τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο δεξί της χέρι. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά το μικρό της δάχτυλο δεν διασώθηκε, όχι όμως και ο παράμεσός της που αποκαταστάθηκε.

Δύο μήνες μετά, η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ  προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της. Το πρωί της Κυριακής, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars το 2010, κατά τη διάρκεια του χορού της, συγκινώντας τους διαδικτυακούς φίλους της.

«Και αν το σώμα σε κρατάει πίσω… φρόντισε η ψυχή να κοιτάει μπροστά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε πει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την περιπέτειά της:

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο. Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη…» ανέφερε η διακεκριμένη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

«Στην Κύθνο πήγα την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Ήμουν στην πρώτη ημέρα. Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Όλα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στην μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω. Άκουσα ένα ντουπ και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ».

Δείτε ακόμη

Χώρισε μετά από πέντε χρόνια η Έρρικα Πρεζεράκου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις