Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ροτέισον η Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ροτέισον η Γιούβε

Serie A - προαναγγελία: Αλλάζει πλάνα ενόψει Μπαρτσελόνα ο Πίρλο αλλά θέλει και τη νίκη πάση θυσία για να μην ξεφύγει η Μίλαν

Serie A – προαναγγελία: Με 5 αγώνες συνεχίζεται η 5η αγωνιστική της Serie A. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Βερόνα. Οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κροτόνε και ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1. Την Τρίτη νίκησαν 0-2 την Ντιναμό Κιέβου και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν δύσκολο πρόγραμμα, αφού θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη. Ο Αντρέα Πίρλο θα ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, όμως  θα πρέπει να πάρουν τη νίκη, αφού έχουν μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Από την άλλη, η Βερόνα έμεινε ισόπαλη στο 0-0 κόντρα στην Τζένοα. Μπορεί να ήταν αρκετά καλύτερη από την αντίπαλο της, όμως δεν μπορούσε να νικήσει τον Ματία Περίν, που είχε κατεβάσει ρολά. Δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα και θα πρέπει να βρει λύσεις για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους.

Serie A – προαναγγελία: Η Νάπολι και οι άλλοι

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Τσίρο Βιγκορίτο». Η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει την Νάπολι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 5-2 κόντρα στην Ρόμα. Έχουν μία επιθετική φιλοσοφία και παίζουν ανοιχτά. Μπορεί να τα πηγαίνουν καλά απέναντι σε «μεσαίες» ομάδες, όμως απέναντι στους μεγάλους δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Απόψε, θα πρέπει να βελτιωθούν αμυντικά για να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Από την άλλη, η Νάπολι διέλυσε την Αταλάντα με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική, όμως την Πέμπτη «προσγειώθηκε» απότομα, αφού ηττήθηκε με 0-1 από την αποδεκατισμένη Άλκμααρ. Ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του παιχνιδιού με την Σοσιεδάδ, όμως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη, που θα της τονώσει το ηθικό.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ουντινέζε. Η Πάρμα κοντράρεται με την Σπέτσια και η Κάλιαρι αντιμετωπίζει την Κροτόνε.

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις