Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Κατάρα 62 ετών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Κατάρα 62 ετών

Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική: Ο ΠΑΟ 1-1 με το Βόλο - Μετά το 1958 πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του  ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Έτσι, το «τριφύλλι» έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ 62 χρόνων, αφού δεν έχει πετύχει νίκη έπειτα από 5 αγώνες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά.

Ο Παναθηναϊκός είχε όρεξη και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κράτησε την μπάλα και περίμενε να χτυπήσει τους Θεσσαλούς στα κενά της άμυνας τους. Είχαν φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα πριν από την ανάπαυλα. Από την άλλη, ο Βόλος προσπάθησε να απειλήσει τους γηπεδούχους κυρίως με τον Ουάρντα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο επιθετικά και κυνήγησε το γκολ, που θα του έδινε το προβάδισμα. Στο 54’ το πέναλτι του Καρλίτος απέκρουσε ο Γκαραβέλης και κράτησε όρθιο τον Βόλο. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός νίκησε τον κίπερ των Θεσσαλών και έκανε το 1-0. Οι «πράσινοι» μετά την επίτευξη του γκολ κλείστηκαν πίσω, έχοντας ως πρώτο στόχο να διατηρήσουν το προβάδισμα. Ο Βόλος ανέβασε στροφές και απείλησε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του. Όλα έδειχναν, πως το «τριφύλλι» θα έπαιρνε τη νίκη, όμως ο Μπαρτόλο του πήρε την μπουκιά από το στόμα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-1, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Καρλίτος 56’, Μπαρτόλο 92’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατηγιοβάνης, Αϊτόρ (Μολό 68’), Καρλίτος (Μπουζούκης 76’), Μακέντα.

Βόλος (Ά. ΛόπεΘ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (Νίνης 73’), Μπαριέντος (Μπαρτόλο 77’), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα (Ντεντάκης 93’), Μαρτίνες (Κιάκος 93’), Δουβικας.

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις