Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου απουσία: Γιατί λείπει από την εκπομπή
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου απουσία: Γιατί λείπει από την εκπομπή

Μαρία Αναστασοπούλου απουσία: Απών ήταν και ο σύντροφός της Γιάννης Κολοκυθάς που επίσης εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

Μαρία Αναστασοπούλου απουσία: Απούσα για δεύτερη μέρα απο την εκπομπή Σήμερα ήταν για δεύτερη μέρα η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία μάλιστα έχει σήμερα τα γενέθλιά της.  Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Οικονόμου είχε πει στην έναρξη της εκπομπής: “Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή”.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Οικονόμου άνοιξε πάλι μόνος του την εκπομπή: “Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά;

Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας”.

Ο πραγματικός λόγος της απουσίας της

Αν και ο Δημήτρης Οικονόμου απέφυγε και τις δύο μέρες να γίνει πιο συγκεκριμένος για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του, ο υπουργός Υγείας μαρτύρησε στον αέρα τον πραγματικό λόγο της απουσίας της δημοσιογράφου.

Είπε ο Βασίλης Κικίλιας, στον αέρα της εκπομπής:

“Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της”.

Και καταλάβαμε ότι προφανώς έχει ασθενήσει και υπήρξε φόβος για κορονοϊό. Απών ήταν και ο σύντροφός της Γιάννης Κολοκυθάς που επίσης εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις