Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Η ευχάριστη έκπληξη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Η ευχάριστη έκπληξη!

Serie A - προαναγγελία: Η εκπληκτική ως τώρα Σασουόλο υποδέχεται την Τορίνο και υπερασπίζεται τη δεύτερη θέση που κατέχει στη βαθμολογία

Serie A – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στην Εμίλια-Ρομάνα! Η Σασσουόλο υποδέχεται την Τορίνο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με 3-4 κόντρα στην Μπολόνια. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί και κατάφεραν να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή, αφού βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και κατέχουν την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από την Μίλαν.

Η Σασουόλο έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν και θα επιδιώξει ασφαλώς να συνεχίσει αναλόγως. Μάλιστα, υπάρχει αρκετή αισιοδοξία στην ομάδα και αυτό φάνηκε και από το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της, στο οποίο αναφέρουν: «έτσι σας θέλουμε».  Απόψε, θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί. Δεν υπολογίζονται οι Ρομάνια, Ροζέριο, Τόλγιαν, Ντεφρέλ και Σκιαπακάσε.

Serie A – προαναγγελία: Η Τορίνο

Από την άλλη, άκρως αντίθετη είναι η κατάσταση στην Τορίνο. Η «Γκρανάτα» έρχεται από την ήττα με 2-3 κόντρα στην Κάλιαρι. Η εικόνα της ήταν πολύ κακή και ο Μπελότι παρά τα δύο γκολ, δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Έχει ξεκινήσει με το αριστερό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει βαθμό (η μοναδική ομάδα). Η κατάσταση είναι έκρυθμη και χαρακτηριστικό είναι, πως οι οπαδοί της ομάδας άφησαν ένα πανό έξω από την εφημερίδα «La Stampa» που έγραφε «Γουρούνι, πούλα». Ενώ, υπήρχε και μια γουρουνοκεφαλή με το όνομα του προέδρου, Ουρμπάνο Κάιρο. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Μιλίνκοβιτς, Ιτζο,Μπασέλι, Ζαζα και Μίλικο.

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις