Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Χωρίς Μαυροπάνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Χωρίς Μαυροπάνο

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Στουτγάρδη υποδέχεται την Κολωνία στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ξεκινάει η 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Στουτγάρδη υποδέχεται την Κολωνία στην «Μερσέντες Μπενζ Αρένα». Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί. Απείλησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων τους «πρωτευουσιάνους», ενώ ήταν πολύ επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις. Αμυντικά η εικόνα τους δεν ήταν ανάλογη. Έκαναν αρκετά λάθη και θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί γκολ, όμως οι παίχτες της Χέρτα ήταν άστοχοι. Πρέπει να βελτιώσουν την ανασταλτική τους λειτουργία αν θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Μαυροπάνος, Αντον, Αβούντζα, Μολά, Τόμι. Ενώ, αμφίβολοι είναι οι Κόμπελ και Έντο.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Από την άλλη, η Κολωνία αναδείχθηκε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Η εικόνα της ήταν κακή και μάλλον ευχαριστημένη πρέπει να έμεινε από το αποτέλεσμα. Είχε έναν παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το πλήρωσε όταν έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση, που θέλει στα ματς με τη Στουτγάρδη τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές! Για την αποψινή αναμέτρηση με την Στουτγάρδη για την Κολωνία δεν είναι διαθέσιμοι οι Χέγκερ, Έκτορ και Κάιντς. Ερωτηματικό υπάρχει για τον Τσίχος.

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις