Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Μπεκατώρου YFSF: «Υπάρχει διάθεση, αλλά…»
LIFESTYLE

Μαρία Μπεκατώρου YFSF: «Υπάρχει διάθεση, αλλά…»

Μαρία Μπεκατώρου YFSF: Για το... μέλλον του «Your Face Sounds Familiar» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου YFSF: Την Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day σε νυχτερινή της έξοδο στο θέατρο Νέος Ακάδημος και την πρεμιέρα της παράστασης, «Ποντικοπαγίδα». Ερωτηθείσα αρχικά αν με τη μάσκα ακούμε καλά. η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 απάντησε: «Επειδή εγώ γενικά όταν κουράζει το αυτί μου, διαβάζω πιο πολύ τα χείλια, έτσι κι αλλιώς όλος ο κόσμος τώρα με τις μάσκες δεν μπορεί να συνεννοηθεί καλά. Οπότε φωνάχτε για να συνεννοηθούμε».

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως δεν θα βγει πιθανότατα στον αέρα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς το «Your Face Sounds Familiar». Ειδικότερα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με το YFSF. Νομίζω, ξέρω μάλλον, ότι σίγουρα το κανάλι έχει καλή διάθεση αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός τα κρίνει όλα. Από εκεί εξαρτώνται όλα». «Αν, ωστόσο, γίνει το YFSF θα ήθελα στη θέση του Αλέξη Γεωργούλη να δω τον Νίκο Μουτσινά» πρόδωσε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στις καινούριες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, όπως η Ηλιάνα και η Δανάη, η Μπεκατώρου σχολίασε: «Θα κρίνω την ωραία συγκυρία να ζούμε φέτος τηλεόραση με νέα πρόσωπα. Αυτό είχε πολύ καιρό να γίνει και είναι ωραίο που τα κανάλια δίνουν και πολύ large προσφέρουν μια ωραία κεντρική θέση σε ένα νέο κορίτσι». Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι πιο αδύνατη από πέρυσι, καθώς και πως ανεβαίνει αρκετά συχνά στη… ζυγαριά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις