Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Συγκλονισμένος με την αυτοκτονία ο Δήμαρχος Διονύσου
41 ΕΤΩΝ

Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Συγκλονισμένος με την αυτοκτονία ο Δήμαρχος Διονύσου

Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων

Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο βρέθηκε ο 41χρονος ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα. Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων.

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη». Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε. Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο…

Julkaissut Γιάννης Καλαφατέλης Keskiviikkona 21. lokakuuta 2020

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα και ο Οίκος Ευγηρίας

⬛️Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος…

Julkaissut Νέα Θάλπη Keskiviikkona 21. lokakuuta 2020

Η παρέμβαση στο Mega

Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη παρέμβασή του στο Mega:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις