Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δένδιας Αλβανία: Συγκρούσεις και συλλήψεις μελών του κόμματος των τσάμηδων
ΕΛΛΑΔΑ

Δένδιας Αλβανία: Συγκρούσεις και συλλήψεις μελών του κόμματος των τσάμηδων

Δένδιας Αλβανία: Ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων και άλλοι διαμαρτυρόμενοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και συλλήψεις.

Δένδιας Αλβανία: Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη του Νίκου Δένδια στην Αλβανία, όταν μέλη του κόμματος των τσάμηδων είχαν συγκεντρωθεί έξω από το προεδρικό μέγαρο και επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να προσεγγίσουν την ελληνική διπλωματική αποστολή.

Ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων και άλλοι διαμαρτυρόμενοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και συλλήψεις. «Μην αγγίζετε την Αλβανία, μην ξεχνάτε την Τσαμουριά» φώναζαν απαιτώντας από την αλβανική κυβέρνηση να επιλύσει το «τσάμικο» και να καταργήσει το νόμο περί εμπολέμου.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο Shpëtim Idrizi που ηγείται του κόμματος των Τσάμηδων έβαλε κατά των Τιράνων και της Αθήνας που επιχειρούν συμφωνία για την ΑΟΖ υποστηρίζοντας ότι η όποια συμφωνία θα είναι προδοτική. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η αστυνομία προχώρησε σε 22 συλλήψεις διαδηλωτών.

Δείτε ακόμη
Εμπάργκο όπλων στην Τουρκία ζητάει η Ελλάδα
Η Χάγη και το “εμπόλεμο” Ελλάδας – Αλβανίας
Όλα τα όπλα στη μάχη
Κυριάκος Μητσοτάκης από Κύπρο: Η Ευρώπη ξέρει ποιος είναι ο ταραχοποιός στη γειτονιά μας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις