Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Μόνο πρόκριση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Μόνο πρόκριση

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: “Δεν υπάρχει κανένα φαβορί για τον αγώνα με την Μπράγκα. Στόχος μας να περάσουμε στην επόμενη φάση”

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράγκα. Ο Ιταλός τεχνικός της «ένωσης» τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και πως η προσπάθεια θα ξεκινήσει από αύριο. Ενώ, τόνισε, πως στον αυριανό αγώνα δεν υπάρχει φαβορί. Παράλληλα, ανέφερε τον τρόπο, που θα προσεγγίσει η ομάδα του το παιχνίδι. Ακόμα, ανέφερε πως έχει καταλήξει στους περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην Μπράγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Πρόκειται να παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες που παίζουν γρήγορα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.
Για τα δυνατά σημεία της Μπράγκα: “Όπως και είπα και πριν πρόκειται να παίξουμε κόντρα σε μια γρήγορη ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ γρήγοροι, οι εξτρέμ τους και γενικότερα ως ομάδα παίζουν αρκετά ψηλά. Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε τον συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι”.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Ξέρω το 90% της ενδεκάδας

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί ο Καρέρα δήλωσε: “Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί για τον αγώνα της Πέμπτης. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα”
Για τον στόχο της ΑΕΚ στην διοργάνωση: “Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Και αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από τον αγώνα της Πέμπτης”.
Για το αν έχει καταλήξει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιήσει: “Ναι έχω αποφασίσει. Κατά 90% γνωρίζω ποια θα είναι η ενδεκάδα στον αγώνα με τη Μπράγκα”.

Δείτε ακόμη:

Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο Λονδίνο
Σιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλο
Ο Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις