Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 αποχώρηση (19/10): Τα κλικ που εντυπωσίασαν – Ποιος έφυγε από το σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 3 αποχώρηση (19/10): Τα κλικ που εντυπωσίασαν – Ποιος έφυγε από το σπίτι

GNTM 3 αποχώρηση (19/10): Τα μοντέλα του GNTM 3 φωτογραφήθηκαν σε κινηματογραφικό πλατό με αυτοκίνητα - αντίκες σε ζευγάρια - Οι επιδόσεις που απογοήτευσαν - Ποιοι πήραν την καλύτερη φωτογραφία

GNTM 3 αποχώρηση (19/10): Σε κινηματογραφικό σκηνικό φωτογραφήθηκαν οι παίκτες και οι παίκτριες του GNTM 3, που έπρεπε να ποζάρουν σε αυτοκίνητα – αντίκες και να διαφημίσουν τα γυαλιά και το ρολόι της καμπάνιας που τους δόθηκε. Τα τέσσερα concept που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας σε ζευγάρια με τα νέα τους looks ήταν: τρόμος λίγο πριν το τρακάρισμα, έντονος καβγάς, ανέμελη βόλτα και καταδίωξη. Τα ζευγάρια επέλεξε ο Ανδρέας, λόγω του αβαντάζ από την προηγούμενή του νίκη, όπως και τα concept.

Κάποια ζευγάρια τα κατάφεραν εξαιρετικά, ενθουσιάζοντας τους Καράβα, Ζενεβιέβ, Μπράτη, που παρακολουθούσαν τη φωτογράφιση, ενώ άλλα δεν κατάφερα να μπουν στο κλίμα και δώσουν το απόλυτο κλικ. Εν τέλει, την καλύτερη φωτογραφία είχαν ο Αιμιλιάνο με τον Δημοσθένη, με τον πρώτο να είναι εκείνος που παίρνει το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία.

Εξαιρετικά τα πήγαν, επίσης, τα ζευγάρια Έντουαρντ – Εμμάνουελ, Ανδρέας – Κωνσταντίνος, Μαρινέλα – Σήφης και Παναγιώτης – Ειρήνη, που είχαν υπέροχη συνεργασία και φωτογραφία. Οι παίκτες που δεν τα πήγαν καλά και δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν και να αποδώσουν το concept στο 100% ήταν η Ίριδα, η Μαριαγάπη, η Λία και ο Ηρακλής, με το αγόρι της παρέας να περνάει γρήγορα στην επόμενη φάση. Οι κριτές αποφάσισαν πως η Ίριδα είναι η παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει, ενώ η ίδια ανέφερε πως ίσως να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι έχει χτυπήσει το χέρι της και δεν θα μπορεί να κάνει πολλά στο set.

Έρωτας στο σπίτι του GNTM 3

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ένα από τα ζευγάρια που επέλεξε ο Ανδρέας ήταν ο Σήφης Φαραντάκης με τη Μαρινέλα Ζύλα, εξηγώντας ότι «ταιριάζουν», ενώ στη φωτογράφιση με κόνσεπτ μια καμπάνια για γυαλιά και ρολόι οι δυο παίκτες του GNTM 3 δεν μπόρεσαν να κρύψουν την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον Αγγελο Μπράτη. Μάλιστα όταν ο Σήφης και η Μαρινέλα φωτογραφήθηκαν για το GNTM 3 μέσα στο vintage αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο στο σκηνικό, ως ανέμελο ζευγάρι, το ερωτικό στοιχείο κυριάρχησε. Οι δυο τους τόνισαν, με τη σειρά τους, πως είναι φίλοι και κάνουν παρέα, αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισαν κανέναν.

«Ναι, ο Σήφης και η Μαρινέλα είναι πολύ καλοί φίλοι, περνάνε χρόνο και στο σπίτι μαζί, κάνουν παρέα… Πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα», είπε γελώντας ο Έντουαρντ. «Νομίζω ότι μεταξύ Σήφης και Μαρινέλας κάτι παίζει, δεν ξέρω… Το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά» σχολίασε ο Δημοσθένης. Πάντως η χημεία μεταξύ Μαρινέλας και Σήφη είχε γίνει γνωστή από τα spoilers, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν και τον Ηρακλή να διεκδικεί την παίκτρια του GNTM 3. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της επιλογής των ζευγαριών, ο Ηρακλής ρώτησε την Μαρινέλα τι συμβαίνει με τον Σήφη, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει, αλλά και να το διαψεύδει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις