Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: Μπορεί να φύγω αν χάσω από τον Μπάιντεν
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: Μπορεί να φύγω αν χάσω από τον Μπάιντεν

Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: «Ξέρετε κάτι; Το να αγωνίζομαι εναντίου του χειρότερου υποψηφίου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής με πιέζει» είπε ο Τραμπ στο κοινό της Τζόρτια.

Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: Με χιούμορ και ατάκες πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να χαλαρώσει το κλίμα που κάθε άλλο παρά υπέρ του είναι εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. «Φαντάζεστε να χάσω τις εκλογές από τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής;» ήταν το ερώτημα που απηύθυνε ο Τραμπ στο ακροατήριό του, σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα. «Το να έχω απέναντί μου τον χειρότερο υποψήφιο, αυξάνει την πίεση που υφίσταμαι. Αν χάσω -το φαντάζεστε;- τι θα κάνω στο υπόλοιπο του βίου μου; Θα λέω ‘έχασα από τον χειρότερο’, και γι’ αυτό δεν θα νιώθω και τόσο καλά. Μπορεί και να αναγκαστώ να φύγω από τη χώρα, δεν ξέρω».

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Τζο Μπάιντεν προηγείται στην πρόθεση ψήφου των Αμερικανών με διαφορά άνω των 10 μονάδων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Γι’ αυτό και ο δεύτερος δίνει την ύστατη μάχη, παλεύοντας με κάθε τρόπο. «Αν δεν νιώθετε καλά με το να βγαίνετε έξω, μείνετε μέσα, χαλαρώστε. Τις ομάδες υψηλού κινδύνου τις γνωρίζετε, ξέρετε ότι είναι οι ηλικιωμένοι. Βλέπετε όμως ότι εγώ, ευτυχώς, δεν είμαι ηλικιωμένος. Είμαι πολύ νέος και είμαι σε τέλεια φυσική κατάσταση. Είμαι σε σπουδαία κατάσταση. Το καλό στη δική μου περίπτωση είναι ότι κόλλησα κορωνοϊό και τον ξεπέρασα. Τώρα, όπως μου λένε, έχω ανοσία. Νιώθω απίστευτα δυνατός».

Δείτε ακόμη

“Θα δώσω σε όλους τους όμορφους ένα σβουριχτό φιλί” – Ο Τραμπ μάλλον… τρολάρει (vid)

Χάντερ Μπάιντεν, η “αχίλλειος πτέρνα” του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις