Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με τις… «σειρές» του Κωνσταντίνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με τις… «σειρές» του Κωνσταντίνου

Γιος Μητσοτάκη - Έβρος: «Θα υπηρετήσει όλη του τη θητεία στον Έβρο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον γιο του στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Με τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος υπηρετεί στον Έβρο τη στρατιωτική του θητεία συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και την Σαμοθράκη.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον γιό του και τις «σειρές» του.

Μητσοτάκης: Ο γιος μου θα απολυθεί από τον Έβρο

Στον γιο του αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και στη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το πρωί του Σαββάτου επισημαίνοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν. Μετά τη συνάντηση με τον μητροπολίτη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον γιο του στο στρατόπεδο που υπηρετεί.

Στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων ο μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

«Μας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης στον κ. Μητσοτάκη. Κατά την παραμονή του στις Φέρες, ομάδα συνοριοφυλάκων πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη, τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που τους παρέχει και του πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο τα διακριτικά της στολής τους.

Δείτε ακόμη
Μητσοτάκης: Ο γιος μου θα υπηρετήσει όλη τη θητεία στον Έβρο – «Μπράβο» από τον ‘Ανθιμο
Η περήφανη Μαρέβα
Ορκίστηκε φαντάρος ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Εβρο
“Ευχαριστούμε πρωθυπουργέ” – Στον Έβρο ο Μητσοτάκης, επιθεώρηση των έργων στον φράχτη
Οργή στην Άγκυρα για την πρόταση Μητσοτάκη – Πιέζει ασφυκτικά η Ελλάδα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις